Hírek

2004.12.18. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Érd Ünnepi munkarend
A polgármesteri hivatal december 18-án, valamint december 27–31. között tart zárva.


Gödöllő Diplomaosztó
A gödöllői Szent István Egyetemen a Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar csíkszeredai levelező tagozatán végzett hallgatók megkapták egyetemi diplomáikat. Az okiratokat dr. Villányi László egyetemi tanár, dékán adta át. (lma)

Nagykáta Gyertyagyújtás
Vasárnap délután négy órakor adventi gyertyagyújtás lesz az Európa téren. Az ünnepségen fellép a nagykátai Liszt Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Fúvószenekara. (vs)

Pilisszentiván Arany hétvége
A tájházban tartják meg szombaton a hagyományőrző karácsonyi rendezvényt, vasárnap pedig a 70 éven felüliek ünnepségére kerül sor. (vs)


Százhalombatta Kompközlekedés
A komp üzemeltetésének önkormányzati támogatásáról döntött a képviselő-testület. A jövő évi költségvetés terhére 2005-ben 1 200 000 forintot biztosítanak a Százhalombatta és Tököl között közlekedő komp működéséhez. (vs)

Szentendre Díszek
A Püspökmajor lakótelepi klubban ma délelőtt tíz órától a kézművességben jártas segítők közreműködésével karácsonyi díszeket és ajándékokat lehet készíteni. (vs)
 
Törökbálint Gyerekfoglalkozás
Ma, szombaton délelőtt fél tíz órától a Német Közösségi Házban a Kézműves gyerekklub tagjai számára lehetőséget biztosít, hogy megsüssék a karácsonyi süteményeket. (vs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!