Hírek

2004.12.29. 00:00

Jutalmából jótékonykodik a soroksári polgármester

Izing A.

Nemrég számoltunk be Geiger Ferenc, soroksári polgármester bruttó hárommillió forintos jutalmáról. Geiger közölte: nettó másfél milliós jutalmát meghaladó összeget fordít minden évben óvodák, iskolák, mozgássérültek, egyházak és jószolgálatok támogatására. – Erre a Fidesz tegnapi közleménye nem tért ki, amelyben az én jutalmamat kritizálták – mondja a kerület vezetője.

A civil egylet támogatásával megválasztott Geiger szerint politikai tévedés az ellenzékiek támadása. A testületben együtt dolgozik egy Fidesz-taggal, aki történetesen a II. kerületi csoport tagja is. A közlemény megfogalmazója, Kubatov Gábor nem képviselő. Geiger korábban rágalmazás miatt indított pert a Fidesz ellen. Cáfolta a pártközlemény egy másik részét is. A Fővárosi Közigazgatási Hivatal nem hozott olyan állásfoglást – mondta Geiger –, amelyben törvénytelennek ítéli a természetbeni juttatás pénzbeni megváltásának soroksári módozatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!