Hírek

2004.12.21. 00:00

Izraelben kap új arcot az elnökjelölt Juscsenko

PLASZTIKAI MŰTÉT: Már megvan a vízuma Viktor Juscsenko ellenzéki elnökjelöltnek, a Mi Ukrajnánk vezetője a december végi elnökválasztás után Izraelbe utazik, hogy ott egy magánklinikán plasztikai műtétet hajtsanak végre az arcán – írja egy izraeli lapra hivatkozva a Kárpátinfo című internetes lap.

Gyulay Z.

A jelentés szerint Viktor Juscsenko – akit ellenfelei dioxinnal mérgeztek meg, és ennek viseli arcán a nyomát – már korábban eltervezte, hogy Izraelbe utazik plasztikai műtétre. A közel-keleti országban nagyszerű sebészek vannak, akikben megbízna az ellenzéki politikus.

Juscsenko már a szükséges vízumot is beszerezte, ugyanakkor az utóbbi hónapok eseményei Ukrajnában megakadályozták abban, hogy elutazzon és alávesse magát a bonyolult operációnak.

Az ukraine.ru hírportál az orosz Interfax hírügynökség információira hivatkozva közölte: Juscsenko csapatának egyik tagja nemrég látogatást tett Izraelben, hogy megbeszélje a közelgő operáció részleteit.

Gyulay Z. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!