Hírek

2004.12.15. 07:37

Idős házaspárokat vertek meg, majd fosztottak ki

Szemán L.

Huszonnégy óra alatt két idős házaspár is rablók áldozata lett az országban. Tegnap 11 óra körül három ismeretlen férfi csengetett be a XI. kerületi Meredek utca egyik lakásába. Ketten maszkot, egyikük baseballsapkát viselt. Azonnal nekirontottak az ajtót nyitó idős házaspárnak. Belökdösték őket a lakásba, miközben folyamatosan ütötték mindkettőjüket, majd megkötözték a párt. Felforgatták az egész lakást, és elvitték az öszszes ékszert és készpénzt. Az idős férfit kórházba szállították, hogy sérüléseit ellássák.
Még hétfőn, az esti órákban két helyi férfi tört rá egy idős házaspárra a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Olaszliszkán. A rablók egy, a helyszínen talált hokedlivel kezdték ütlegelni a háziakat, többször fejbe vágták őket, és értékeiket követelték. A kiáltozást a szomszéd meghallotta és segítségükre sietett. A rablók elmenekültek, de a rendőrök rövid időn belül elkapták őket. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!