Hírek

2004.12.21. 00:00

Elkésett Szakácsék karácsonyi ajándéka

Tóth Tímea

[caption id="" align="alignleft" width="300"] Szakács Zoltánnénak és lányainak, Fruzsinának és Viktóriának tavasztól nincs hol lakniuk
[/caption]A Reggel két héttel ezelőtt számolt be egy ötfős családról, amelynek 89 ezer forintos tartozása miatt veszélybe került a háza. Szakács Zoltánné és gyerekei az egyik mobilszolgáltatónak nem tudták kifizetni egy elveszett telefon árát. A cég a házuk elárverezésével akarta behajtani az adósságot. Kalocsa Ferenc budapesti vállalkozó megsajnálta a pilisi famíliát. Felajánlotta, hogy kifizeti a közben 170 ezer forintra emelkedett tartozást.
A háromgyermekes családapa még soha nem jótékonykodott. A megfelelő alkalomra várt. Úgy gondolta, most jó helyre kerülne az adománya. Ferenc azonban elkésett. Csak tegnap került a kezébe a család sorsáról szóló írás, miközben Szakácsék házát már elárverezték. Márciusig nem kell kiköltözniük otthonukból. Utána fel is út, le is út. A családnak több mint egymillió forintja maradt a tartozás kiegyenlítése után. Most abból kellene új otthont teremteniük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!