Hírek

2004.12.17. 06:52

Chacón ráfázhat Győrben

Leukémiás gyermekeknek felajánlott pólókat látott el kézjegyével Nagy János és Julio Pablo Chacón. A szombaton Győrött IBC vb-címmeccset vívó bokszolók a nyilvános edzésen már farkasszemet néztek egymással. Összecsapásukra még kicsit várnunk kell.

Riskó Márton

A Felix-Promotion veretlen bunyósa, Nagy „Csonttörő” János és argentin ellenfele régi ismerőseink. Chacón már többször is járt Magyarországon, így  a hazai bokszberkekben köztudott, hogy eléggé hisztis.
Tegnap a rossz időjárásra panaszkodott a dél-amerikai bunyós, amikor nem akarta elhagyni a szállodát, pedig a  nyílt edzésen volt jelenése. Mivel azonban Chacón szerződésében benne foglaltatik, hogy köteles részt venni a gálával kapcsolatos rendezvényeken, végül rászánta magát a tréningre. Miután a népes közönség előtt befejezte a gyakorlatokat, azonnal elviharzott volna a helyszínről, ám Rácz Félix megállította. A menedzser arra kérte, hogy Csonttörővel együtt írjon alá néhány pólót, amiket a gála után elárvereznek. A bevételt leukémiás gyermekeknek ajánlották fel. Chacón a nemes célról értesülve megenyhült.
A nagypehelysúlyú világbajnoki címmérkőzéssel kapcsolatban az argentin ökölvívó jó profihoz illő nyilatkozatot tett. Kijelentette, hogy egyáltalán nem tart Nagytól. Még azután sem, hogy a magyar bokszoló tavaly legyőzte őt.
– Három és fél hónapja készülök erre a mérkőzésre – mondta Chacón. – Fel sem merül bennem, hogy szombaton esetleg ki is kaphatok. Hazaviszem a világbajnoki övet! Ehhez azért Csonttörőnek is lesz egy-két szava... Fűti őt, hogy saját sikere mellett még egyszer vissza-vágjon Kovács István, azaz „Kokó” veresége miatt is.

Julio Pablo Chacón

Beceneve: Villám

Nemzetisége: argentin

Szül.: Las Heras, 1975. 05. 22.

Edzője: Ricardo Bracamonte

Menedzsere: Osvaldo Rivero

Profi mérlege: 51 győzelem (36 K. O.), 6 vereség, 0 döntetlen

Nagy János

Beceneve: Csonttörő

Nemzetisége: magyar

Szül.: Győr, 1975. 01. 27.

Edzője: Klein Csaba

Menedzsere: Rácz Félix

Profi mérlege: 19 győzelem (13 K. O.), 0 vereség, 0 döntetlen

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!