Hírek

2004.11.25. 07:26

Penksa gólja a Schalkének

Másfél órás repülés után érkeztek meg a Ferencváros labdarúgói Münsterbe. Este már a Schalke elleni UEFA-kupa-mérkőzés színhelyén edzett.

Schiller Zsolt

László Csaba, a csapat edzője kijelentette, hogy a győzelem reményében utazott Németországba, mert csak így van esélyük a pontszerzésre.
A játékosok közül Marek Penksának van a legkellemesebb emléke az ellenfélről.

A Dynamo Dresden játékosaként hajdanán hazai pályán győztes gólt rúgott a gelsen-kirchenieknek. Azért is emlékezetes számára a mérkőzés, mert a gól után kivette a labdát a hálóból, majd ráült, s a bíró sportszerűtlen magatartás miatt sárga lapot adott. A vetélytársnál Marcelo Bordon két éve a Stuttgart színeiben már csatázott a Fradi ellen.

Ragnick tiszteli a Ferencvárost, de magabiztos

A Basel elleni hazai 1-1 után Gelsenkirchenben elképzelhetetlennek tartják újabb pontok elhullajtását. A Schalke már ma,

a csoportkör 3. fordulójában biztosítani akarja továbbjutását.

Győzelem esetén 90 százalék, hogy továbblépünk. Így második célunkat is megvalósítanánk, nemcsak a Német Kupában, hanem az UEFA-kupában is megérnénk a tavaszt – nyilatkozta Rudi Assauer, a klub menedzsere. A Schalke edzője szintén magabiztos: „Minden tiszteletünk az ellenfélé, a Ferencváros hajtós legénység, de ha jól játszunk, nyerünk – mondta Ralf Rangnick.

A csapat kinti programja

Szerda

12.00 Ebéd. 13.00 Pihenő. 17.30 Sajtótájékoztató. 18.15 Edzés. 20.00 Vacsora

Csütörtök

8.30 Reggeli. 10.00 Edzés a szálloda parkjában. 12.00 Ebéd. 13.00 Pihenő. 15.00 Tea, uzsonna. 15.30 Taktikai megbeszélés. 16.30 Indulás a stadionba. 18.15 Mérkőzés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!