Hírek

2004.11.25. 00:23

Kutya ásta ki a holttestet

Titkos adatgyűjtés során márciusban merült fel, hogy P. Zsoltot megölhették. Egy véletlen folytán a napokban ez be is bizonyosodott.

Nagy Eszter Dóra

Egy névtelen telefonáló kutyája ásta ki Dág és Uny települések határában P. Zsolt holttestét.  A bejelentő nem akart bemutatkozni, mert attól tartott, tanúként meghurcolják az eljárásban. A rendőrök szintén kutyákkal siettek a helyszínre, ahol az állatok rövid időn belül megtalálták a holttestet.

A férfi hét éve tűnt el, utoljára 1997 nyarán látták. A rendőrség akkor lopások, sikkasztások miatt kereste. Évek múltán bűncselekményei elévültek, ám a fiatalember nem került elő. Az, hogy gyilkosság áldozata lett, idén merült fel először.

A rendőrség márciusban titkos adatgyűjtés során jutott erre a következtetésre. Így az ügyben nyomozást indítottak. A holttest mégis egy véletlen folytán került elő. Azt egyelőre nem lehet tudni hogyan végeztek P. Zsolttal.

A rendőrség már azt is sejteni véli kik lehettek az elkövetők. Ács Péter, a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Osztályának alosztályvezetője azonban nem kívánt részletekbe bocsátkozni. Azt azonban elárulta, az áldozat nézeteltérésbe kerülhetett volt baráti körével, ez okozhatta halálát.

A 30 éves fiatalember feltételezett gyilkosai szintén nem ismeretlenek a rendőrök előtt. Korábban életelleni bűncselekmények miatt álltak már bíróság előtt és jelenleg is jogerős büntetésüket töltik.

Nagy Eszter Dóra -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!