Hírek

2004.11.04. 06:09

Keresztül Pest megyén

BAMA

Érd Támogatott iskolások
A rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülők júliusban plusz egyhavi önkormányzati támogatást (5104 forint) is kaptak. A támogatásra 1035 gyermek volt jogosult, összesen 5 282 640 forint került kifizetésre. Ezen kívül az érintettek augusztusban dupla összegű családi pótlékban részesültek. (vs)

Piliscsaba Sebességmérés
Egy solymári cégtől kapott kölcsön a piliscsabai polgárőrség egy műszert, amely több száz méterről képes a közlekedő gépjárművek sebességét mérni, és a kijelzőn megjeleníteni. A tapasztalatok szerint az autósok megpillantva a berendezést azonnal lassítanak, a megengedett érték alá csökkentik sebességüket. (vs)

Pomáz Talajterhelés
Aki a rendelkezésre álló közcsatornára nem köt rá és szennyvíz elhelyezést alkalmaz, az köbméterenként 360 forintot köteles fizetni. A díj alapja a vízmérő által mért vízfogyasztás, amit a locsolás céljára felhasznált mennyiséggel, illetve az elszállított szennyvíz mennyiségével lehet csökkenteni. (vs)

Tököl Megemlékezés
Az 1956-os forradalom és szabadságharc 48. évfordulója alkalmából Maléter Pál tiszteletére koszorúzási ünnepséget tartanak csütörtökön a volt honvédelmi miniszter emlék-kopjafájánál. (ka)

Százhalombatta Nem lesz sátor
Ebben az évben a Városi Szabadidő Központ területén lévő 50 méteres versenymedence fölé nem emelnek sátrat. A téliesítés több mint 40 millió forintos költséggel járna amellett, hogy kapacitása kihasználatlan maradna. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!