Hírek

2004.12.01. 00:18

Gázpisztoly vetett véget a zenéről szóló vitának

Nagy Eszter Dóra

Garázdaság miatt három személyt állítottak elő a főváros VIII. kerületében, tudtuk meg Unger Páltól. A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szerint a két család között dúló, verekedésig fajuló vitáról hétfő este értesítették a hatóságot. A vita egy tizenhét éves és egy huszonhárom éves fiatal között robbant ki. Az idősebb fiú kifogásolta, hogy a másik hangosan hallgat zenét.
A hangoskodásra a szülők is megjelentek, akik szintén hajba kaptak egymással. A huszonhárom éves fiú anyja lekevert egy pofont a fiatalabbik fiúnak. Erre a megpofozott gyermek apja a másik gyerek apjára támadt. Az idősebb fiú ekkor elszaladt, mentőt hívott, ám gázpisztollyal a kezében tért vissza. Hogy szétrebbentse a vitatkozókat, egyszer a levegőbe lőtt. A történtekről a 17 éves fiú édesapja értesítette a rendőrséget. A családi „háború” helyszínéről az egyik apát kórházba szállították. Állapota nem súlyos, csak könnyebb hámsérüléseket szenvedett. A két pofozkodó és a lövöldöző ellen eljárás indult. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!