Hírek

2004.11.30. 07:19

Élettársa ölette meg Melindát

Sz. L.

Másfél évvel a gyilkosság után került kézre Szűcs Melinda (34) gyilkosa Olaszországban, adta hírül a Magyar Rádió. 2003 áprilisában egy összeégett nő holttestére bukkantak Piacensa külvárosában, azon a részen, ahol prostituáltak dolgoznak.
Az olasz rendőrség először protituáltgyilkosságra gyanakodott, de túl ápoltnak találták az áldozat fogsorát. Fantomrajzot készítettek a holttestről, majd közzétették az olasz újságokban. Néhány hét múlva valaki felismerte az áldozatban a magyar Szűcs Melindát.
A lány modellként dolgozott Olaszországban, bár tartózkodási és munkavállalási engedélye nem volt. Az olasz rendőrök most vasárnap egy ötcsillagos szállodában letartóztatták a lány élettársát, Roberto del Nerót, aki éppen egy milliárdossal reggelizett.
Kiderült, hogy a lány állapotos lett Nerótól, ám ő éppen pereskedett egy kórházzal, mondván, hogy egy műtét során sterillé tették. Amikor megtudta, hogy Melinda terhes, megölette, a testét elégették és kidobták a prostituáltak törzshelyénél. Nero egyébként a pert is elvesztette.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!