Hírek

2004.11.18. 05:39

Ebben az évben nem lesz már új parkolási rendszer

Zsidai P.

A Reggel már korábban megírta, komoly díjakra számíthatnak a fővárosiak az új parkolási rendszerben. Gy. Németh Erzsébet szocialista frakcióvezető megerősítette lapunknak, hogy az ügyben tárgyalásokat kezdenek az SZDSZ-szel. „Mindannyian támogatjuk az egységes parkolási rendszer bevezetését” mondta Gy. Németh. „Azzal azonban nem értenek egyet, hogy a külső kerületekre is kiterjesszék a fizetőövezetet.” Az a céljuk, hogy olyan rendszer jöjjön létre, amelyben az autósnak ne kelljen arra figyelnie, melyik cégnél vesznek parkolójegyet. Ami a tervezett egységes díjalapot illeti, kijelentette, túl magasnak tartják, ám a sajtó útján senkivel nem akarnak számháborúba keveredni.
Lakos Imre (SZDSZ), a városüzemeltetési bizottság elnöke azt mondta lapunknak, várhatóan 2005 első negyedévében el tud indulni az új parkolási rendszer. Annyi egyeztetés van még hátra, hogy év végéig biztosan nem döntenek róla.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!