Hírek

2004.11.15. 05:53

Csillagok

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="124"] Kánya Kata
[/caption]Másnak könnyebb párt találni, mint magának- Kánya Katának társkereső ügynöksége is van.
A színésznő sikerrel hozott össze párokat. Katát az elmúlt hónapokban mindenhol Pintér Tamás kaszkadőrrel, egykori kedvesével látták. Most viszont Kánya ismét egyedül van, szakítottak Pintérrel. Biztosan ők is tudják, hogy csak a töltött káposzta jó felmelegítve.

Éva feladta a szingliséget Kasubáért - Az RTL Klub Reggelijét vezető Barabás Éváról eddig az a hír járta, hogy szingli. Majd arról is suttogtak, hogy kedvese ismert ember. Most viszont Kasuba L. Szilárddal boronálták össze. Nos, a TV2-től az RTL Klubhoz igazolt fickó nem is rossz fogás.


A színésznő nagyon várta Félixet, az unokát - Halász Juditot dupla öröm érte. A Pesti Színházban éppen próbálták a Szenvedély című darabot, amikor még premier előtt megszületett az unokája. Judit nagymama lett. Tamás fiának született kisfia, a majd négykilós Félix Sámuel. A premier is jól sikerült és az unoka is egészséges.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!