Hírek

2004.10.26. 00:53

Tévés álmok merész álmodói

A Magyar Televízióban továbbra sincs jele a változásnak, a havi egymilliárdos veszteséget is sikerül tartani, csak az álmok maradnak.

Zsidai Péter

Az MTV-ben továbbra is nagy zavar van a fejekben. Ezen persze nem lepődünk meg, elvárásainkat az elmúlt tizenöt évben jelentősen korlátoztuk. Látjuk a sugárzott adást. Eközben figyelemmel kísérjük az eltűnt tízmilliárdok folytatásos történetét. A felelős vezető józanságába vetett hitünket azonban csak a végén veszítjük el. Szerencsére az ORTT megértette Rudi Zoltánnal, még nem jött el az ideje négy új csatorna indításának. Örökké szépreményű köztévénk éppen archívuma eladására készül, hogy azzal is csinosítsa üzleti eredményét. Állami cégeknek most öt-, beszállítóinak négymilliárddal tartozik. Ami a szakmai munkát illeti, több száz fős munkatársi gárdával és alvállalkozókkal sem képes két nézhető csatornát üzemeltetni. Mégis mi történik itt? Mi folyik ebben az intézményben? Meddig követik még egymást az álmok merész álmodói?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!