Hírek

2004.10.26. 01:32

Politikusok–Magánügyek

BAMA

Borlovaggá avatták  a szocialista képviselőnőt
A Promontorium Borlovagrend tagjává avatták Gy. Németh Erzsébetet a budafoki borfesztiválon. A szocialista képviselőnőnek a borkóstolásban és Budafok helytörténeti ismereteiben kellett jeleskednie a cím megszerzéséhez. Kedvencei a száraz vörösborok, a fehérek közül pedig a Chardonnay. Saját bora nincs. Édesapjának Lovasberényben van ugyan egy kis darab földje, de azon épp csak annyi szőlő terem, amennyit elfogyaszt a család. (fm)

Gruber Attila a levegőben érzi jól magát
Gruber Attila fideszes országgyűlési képviselő a repülés szerelmese. Az elmúlt időszakban csak ritkán hódolhatott szenvedélyének. Büszkesége, hogy motor nélküli repülőgépével több mint 60 kilométer tett meg, öt és fél órát töltött a levegőben. Legutóbb szeptemberben egy tévéstábot utaztatott a Balaton felett. Amikor az operatőr kiszállt a gépből, csak annyit mondott: járt már Oroszországban, de ott ehhez képest kifejezetten meleg volt.

Draskovics vigasztalta  a tüntetőket
Draskovics Tibor pénzügyminiszter a Parlament előtt véletlenül találkozott a Baumag károsultjaival. Épp sikeresen egyeztetett az új költségvetésről a szabad demokraták frakciójával. Gyalog indult a munkahelyére. A nyolc tüntető közül egy hölgy néhány szót vetett a gyalogos pénzügyminiszter felé. Aki azt mondta: pénzt nem tud adni, de bízik abban, hogy a károsultak hozzájutnak jogos követelésükhöz. Már ennyi is megnyugvást hozott.

Teleki László a királynőt félti
Teleki László, a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára szabadidejében, ha teheti, sakkozik. Mivel nem szeret veszíteni, így a gyermekeit igyekszik rábeszélni egy-egy partira. A 21 éves fiú még csak enged a papának, a 20 és a 9 éves leány azonban más szórakozásra vágyik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!