Hírek

2004.10.13. 07:39

Kosárfonó a megyehatáron

Ádámkáért egymillió forint készpénzt, Tamáskáért egy használt Zsigulit kaptak cserébe a vér szerinti szülők.

Izing Antal

Őrzök egy kézzel írott levelet, melyet egy apa írt Háromrózsa-pusztáról, ahol hat gyerekével él együtt 12 négyzetméteren. Emberünk kosárfonó. Ha az 1-es főútvonalon a kedves olvasó eléri Pest megye nyugati határát, vehet tőle kosarat. Nekem egy gyámügyes mondta – kosárral a kezében –, hogy az apával állandóan hadban áll, mert az semmi áron nem hagyja szétmenni a családot. Ő pedig kijár, vitatkozik, s minden helyszíni szemlén vesz tőle egy kosarat.
Aki egy kétéves és egy négyéves gyerekről le tud mondani pénzért, arról én semmi okosat és semmi vicceset nem tudok mondani. Pláne, hogy Ádám és Tamás testvére, a híres Danika, végül Terry Blacknél landolt. Csináljunk gyereket, adjuk el! Esetleg még nekünk álljon feljebb. Piacképes az embergyerek, bár ha addig tartjuk őket, mint Ádámot és Tamást tartották az eladói, az már veszteség. Hiszen etetni kell őket addig is. Veszek egy kosarat Háromrózsán. Ennyi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!