Hírek

2004.10.15. 10:58

Hírsáv

BAMA

Kincsem Park-járat a versenynapokon
LÓSPORT E héttől kísérleti jelleggel új autóbuszjárat közlekedik az Örs vezér tere és az Expo tér között. A Kincsem Park-járat csak a lóversenypályán rendezendő versenynapokon jár. A versenyek előtt és után is két-két busz indul a park felé, illetve vissza, az Expo-járattal azonos útvonalon.

Edzés és játéklehetőség Szigetszentmiklóson
KÉZILABDA A Szigetszent-mikósi KSK NB II-es szakosztálya 1990. január 1. és 1992. december 31. között született fiúk jelentkezését várja utánpótláscsapatába. Edzések kedden 18 órakor a Bíró Lajos, szerdán és pénteken 18 órakor a József Attila Általános Iskolában.

Világsztárok a Római Teniszakadémián
FALLABDA Október 19. és 24. között a Római Teniszakadémia ad otthont a Nissan Hungarian Opennek. A világkupaversenyen a sportág több sztárja is indul, így a világranglistán ötödik egyiptomi Shabana, a kanadai Opwer (6.), az angol Matthew (8.) és az ausztrál Kneipp (10.) is. A mérkőzéseket minden oldalról átlátszó üvegpályán rendezik.

Magyarok is részt vesznek az iskolások világjátékán
DIÁKSPORT Magyarország is képviselteti magát a 2005-ös iskolai csapatok részére rendezett világjátékokon. Az esemény szervezője a Nemzetközi Iskolasport Szövetség (International School Sport Federation). Fiataljaink kosárlabdában, labdarúgásban, úszásban és atlétikában állnak rajthoz. Az eseményre 24 ország sportolói neveztek.

Ferenczi-kupa: még lehet nevezni
KÉZILABDA Az Angyalföldi Sportiskola és a helyi DSE december 3. és 5. között rendezi meg az idei Ferenczi-kupát. Az utánpótlás leány- tornára A, B, C, D korcsoportban október 20-ig várják a nevezéseket a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!