Hírek

2004.10.14. 08:30

Dugóban Brezsnyevről, Blairről

A diplomáciai nagyhét miatt főképp ma és holnap jelentős forgalomkorlátozás borítja fel Budapest közlekedését.

BAMA

Szemán László Araszolás közben az ember dühöngés helyett inkább nosztalgiázik.
Legutóbb Brezsnyev látogatásakor bénult meg ennyire Budapest, legyint az idős úr a 61-es buszon. Lépésben haladunk a Jászberényi úton.
A bácsi emlékezni kezd, szerinte jobb volt az a régi rendszer, hisz nem volt ennyi autó. Közlekedni is lehetett. Arról nem szólva, hogy ki a fene akarta volna lelőni Brezsnyevet! Hacsak a KGB nem, véli hamiskás mosollyal. Idejön most nekünk ez a Blair, meg még ki tudja, ki.
A rendőrök idegbajt kapnak, annyira keresik a terroristákat. Pedig ismerhetnék az egykori főnyomozó, Tonhauser László mondását, hogy akit le akarnak lőni, azt úgyis lelövik. Százmilliót kidobunk az ablakon biztosításra, ahelyett, hogy újraaszfaltoznák belőle a Jászberényi utat, mérgelődik. Akár a vízfolyás. Jó szava csupán Dávid Ibolyáról van, róla is mint nőről.
Maga legalább meghallgat, fiatalember, olyan jól hallgat. Jöjjön máskor is, szól búcsúzóul. A félórás út éppen egy órába telt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!