új lehetőségek

2018.07.17. 20:24

Villanyfényben rúghatják a bőrt Maróton

A minap történelmi pillanatnak lehettünk szemtanúi a pilismaróti sportegyesület focipályájánál, ahol beüzemelték a kis edzőpálya nemrég épült villanyvilágítását.

W. P.

Gőbölös Gábortól, a Pilismaróti Sportegyesület elnökétől megtudtuk, hogy 2014-től kezdve folyamatosan pályáznak társasági adó támogatásra (TAO), amelyből négy év alatt jelentősen javultak a körülményeik. Először felújították a centerpálya talaját, majd többek között locsolórendszerrel, fűnyírótraktorral és alumínium kapuval bővült eszköztáruk.

Az újonnan kiépült világításnak hála javulhat a helyi sportegyesület teljesítménye
Fotó: W. P./24 Óra

Ugyanakkor szintén a TAO-nak köszönhetően körbekerítették a játékteret, járdát építettek, és hat millió forintos projekt keretében a világítás is megépülhetett. A két szakosztállyal működő sportegyesület közel hetven igazolt labdarúgóval rendelkezik és nem titkolt céljuk, hogy az önkormányzattal közösen minél jobb sportolási körülményeket biztosítsanak a gyermekeknek. A pálya ráadásul nemcsak edző-, hanem tömegsportolásra is alkalmas, így a focisták mellett a pilismaróti lakosok is szabadon használhatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában