foci-vb

2018.07.15. 20:13

Ezt látni kell: így ünnepelték a vb-ezüstöt a horvátok otthon

A horvát válogatott mindent megtett a győzelemért a foci-vb döntőjében, amelyet végül 4-2-re a franciák nyertek, de a horvátoknak ez sem szegte kedvét.

Kemma.hu

Fotó: Walczer Patrik/24 Óra

Olyan boldogok a horvátok, mintha megnyerték volna a világbajnokságot, pedig „csak” a másodikok lettek. Ez viszont a kis ország eddigi legjobb eredménye. Már a döntő előtt is lényegében mindenki a fináléra készült, így nem csoda, hogy rengetegen drukkoltak Zágrábban, a fővárosban is a válogatottnak.

A fordulatos, és igencsak gólgazdag döntőt végül a franciák nyerték meg, ezzel második vb-címüket begyűjtve, de a horvátoknak sincs okuk a szégyenkezésre: eddigi legjobb szereplésük egy harmadik hely volt, amelyet 1998-ban Franciaországban harcoltak ki.

Walczer Patrik kollégánk Zágrábban nézte végig a döntőt, és meg is örökítette azt, ahogy a horvátok a vereség ellenére is egy emberként ünneplik válogatottjukat.

 

Címkék#futball-vb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában