utánpótlás

2017.12.12. 21:34

Ha ön szerint is kiemelkedő a tatai vívó-utánpótlás, szavazzon rájuk!

Az OMS-Tata Iron Trade vívószakosztálya is esélyes a legjobb utánpótlás-nevelő műhelynek járó félmillió forintos jutalom elnyerésére.

kemma.hu

Forrás: hunfencing.hu

A tatai OMS-Tata Iron Trade vívó szakosztályát nagy megtiszteltetés érte: az utanpotlassport.hu szerkesztőségének döntése alapján ugyanis az egyesület is esélyes annak a félmillió forintnak az elnyerésére, amelyet a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közösen, szavazás útján ítél oda az adott hónapban arra legérdemesebbnek bizonyuló utánpótlás-nevelő műhelynek, írja az infotatabánya.hu.

Ezenkívül további értékes díjak is gazdára várnak: a 2017-es év összteljesítménye alapján odaítélt Az év műhelye díj 2 millió forint pénzjutalommal jár, a közönségszavazás nyertese pedig – a győztes kilététől függetlenül – 100 ezer forintos sportszervásárlási utalványt kap.

Az OMS–Tata Iron Trade Vívó Sportegyesület az ország kiemelkedő utánpótlás-nevelő bázisa, amelyről jó néhány kiváló korosztályos versenyző került ki az elmúlt években, gondoljunk csak a magyar vívósport egyetlen ifjúsági olimpiai bajnokára, a 20 éves párbajtőrözőre, Esztergályos Patrikra, vagy a felnőtt magyar bajnokságon két bronzérmet szerző, még csak 15 éves Büki Lilire, aki a versenyen kétszer is legyőzte az olimpiai bajnoki cím védőjét, Szász-Kovács Emesét.

Az ob csapatversenyét megnyerő tatai női párbajtőrcsapat is jórészt utánpótláskorú versenyzőkből állt: Büki Lilin kívül a csapat tagja volt a 17 éves, kadet vb-ezüstérmes Gnám Tamara és a 19 esztendős Molnár Petra is.

Szavazzon ön is a tatai egyesületre, ha úgy véli, ők érdemlik meg leginkább a támogatást!

Nyitókép: hunfencing.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában