váltófutás

2017.09.18. 16:15

Rekordok dőltek meg az Oroszlányi Kószák versenyén

Az időjárás sem tudta elvenni a futók kedvét, sőt új csúcsokat állítottak fel az Oroszlányi Sport Egylet 24 órás váltóversenyén a hétvégén.

kemma.hu

Az esős idő sem szegte kedvét a versenyzőknek, sőt több rekord is megdőlt az Oroszlányi Sport Egylet (OSE) Kószák szakosztályának idei 24 órás váltófutásán. A versenyen 192-en vettek részt, ami új résztvevői csúcsot jelent a verseny történetében.

Lovas Mátyás 20 alkalommal vágott neki a távnak, megdöntve ezzel az egyéni körrekordt, ami közel 62 kilométert jelentett egy nap alatt. Baranya Andrea (14 kör), Magyar Zoltán (10 kör), Németh Gábor (14 kör), Szűcs Ágnes (10 kör) és Turán Lilla (14 kör) szintén kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Az időjárás sem tántorította el a sportos társaságot (Forrás: Oroszlány.hu)

Az indulók megdöntötték a kör- és távoldági rekordokat is: összesen 505 kört tettek meg, ez 1555 kilométer teljesítést jelent. Vasárnap reggel a legelhivatottabbak együtt vágtak neki a 3080 méteres távnak – számol be a város honlapja a sportsikerekről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában