igazolás

2018.01.22. 19:37

Óriási tehetségnek tartott labdarúgóval erősít a Dorog

A több játéklehetőség reményében Dorogon folytatja pályafutását Kitl Miklós. A húszéves futballista az NB I.-es Diósgyőr együttesétől érkezett.

kemma.hu

Forrás: dorogifc.hu

A vajdasági származású játékos Kecskeméten tűnt fel, mutatott játéka, na meg 27 mérkőzésen szerzett 4 gólja pedig egyből a magyar bajnokság legtehetségesebb labdarúgóinak sorába emelte. Teljesítménye remek ajánlólevélnek bizonyult, így 2015-ben, mikor a kecskeméti csapatot kizárták az élvonalból, Diósgyőrbe szerződhetett.

Itt azonban három év alatt mindössze 21 bajnokin lépett pályára, így aztán kapva kapott a dorogiak ajánlatán. A dorogifc.hu szerint hétfőn túl is esett az első edzésen, megismerkedett a csapattal és a szakmai gárdával. Nagyon tetszett neki a családias hangulat, a fiúkkal azonnal megtalálta a közös hangot, és bízik benne, hogy Dorogon megmutathatja a tudását, hogy visszakerülhessen az NBI-be.

(Nyitókép: dorogifc.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában