szavazás

2018.06.18. 12:56

Olvasóink csaknem fele szerint nagy falat lesz az NB III. a Komáromnak

Legutóbbi szavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, olvasóink szerint vajon megállja-e a helyét a Komárom VSE a harmadosztályban?

kemma.hu

Komárom VSE

Nagy mérkőzés előtt állt a Komárom VSE. A június 16-i székesfehérvári mérkőzésnek ugyanis komoly tétje volt: a csapatnak ez jelentette a belépőt az NB III.-ba.

A csapat kettős győzelmet aratott az ellenfelén. A múlt héten hazai pályán 2-0-ra tudott nyerni Bozsik Péter csapata, szombaton pedig 2-1-es győzelemmel zárult a meccs. Solymos és Kenesei góljai hozták meg a sikert a csapatnak. A játékosok öröméről videó is készült.

Olvasóink ma délelőttig tudtak szavazni arra, vajon helyt áll-e a Komárom a feljutás után. A válaszadók 21 százaléka nagyon pozitív volt, ők azt mondták, Bozsik Péterrel még az NB II. sem okozna gondot a fiúknak.

37 százalék szerint talán a középmezőnyben tudnak majd megkapaszkodni, a szavazók 42 százaléka szerint viszont ez túl nagy falat lesz a csapatnak.

Az idő majd eldönti, kiknek van igazuk, de mindenesetre gratulálunk a csapatnak, és sok sikert kívánunk a jövőben is!

[eweb-voting id="1086441"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában