labdarúgás

2018.01.16. 17:56

Elkezdődött a téli műfüves torna

Egyedül a C csoportban vette kezdetét a torna, ott viszont egyből két mérkőzést játszottak. A hétvégén jön a folytatás.

H. I.

Tavaly a TFCE (fehérben) és a Nyergesújfalu vívta a döntőt

Múlt hétvégén kezdetét vette a téli műfüves torna. Az első hétvégén csak négy csapat játszott egymással, hiszen a C-jelű csoportban öt együttes is besorolást kapott. Az első osztályú Sárisáp és a Nyergesújfalu jó meccset vívott egymással.

A vezetést az új vezetőedzővel rendelkező Nyergesújfalu kezdte jobban, több gólhelyzetet is kialakítottak, de csak egy találatot szereztek ekkor, Nagy Attila a félidő vége előtt szerezte meg a vezetést. A térfélcsere után jobb lett a Sárisáp, a csereként beállt Zsolnay egalizált. A meccs végén aztán Manga talált a hálóba, így Petres Tamás győzelemmel debütált.

Tavaly a TFCE (fehérben) és a Nyergesújfalu vívta a döntőt

A másik találkozón két nagyon fiatal együttes vívott egymással. A megyei másodosztályban szereplő Pilismarót fogadta az NB III.-ban második helyen telelő dorogi U19-et. A pilismarótiaknál is az U19 játszott, nem a felnőtt együttes. Ennek megfelelően a piros-feketék végig uralták a mérkőzést, de főleg az első félidőben, amikor három gólt is szereztek. A szünet után már csak egy alkalommal találtak be, de ez is elég volt a győzelemhez.

Sárisápi BSE–Nyergesújfalui SE 1-2 (0-1)

Sárisáp: Lakatos – Fürst (Szakmáry, 46.), Szenes, Diószegi (Zsolnay, 46.), Jurásek Zs., Horváth, Farkas, Sándor (Góman, 46.), Jantos (Pálinkás, 46.), Lohner, Kopányi. Vezetőedző: Karcagi Pál.

Nyergesújfalu: Kerekes – Katona, Tóth D. (Török, 70.), Hajnal, Manga, Nagy A. (Jámbor, 46.), Szoboszlai (Rozmán, 61.), Balogh Á. (Klányi, 46.), Szabó (Pozsonyi, 46.), Takács, Eberst. Vezetőedző:

Gólszerzők: Zsolnay (69.), illetve Nagy A. (40.), Manga (85.)

Pilismarót SC–Dorogi FC U19 0-4 (0-3)

Pilismarót: Kabai (Pintér) – Vitéz (Farkas), Wieszt, Csipor, Domak, Hernádi, Pintér, Suciu, Visnyovszki, Vajda (Klavora), Dobai. Vezetőedző: Osvald Zsolt.

Dorog U19: Bokor (Borsiczki, 46.) – Szőke (Klányi, 46.), Putnoki (Valek, 46.), Zicsi, Izsó, Vass (Molnár, 46.), György, Hamza (Manger, 46.), Miklós M. (Sárközi, 46.), Weszelovszky G., Weszelovszky Á. Vezetőedző: Simon Imre.

Gólszerzők: Vass R. (15.), Izsó (34.), György (39.), Sárközi (60.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában