grundfos tatabánya kc

2018.10.16. 18:40

Holland oroszlánokat kaptak ellenfélnek a tatabányai kézisek

A Tatabánya a holland OCI-LIONS csapatával találkozik a férfi kézilabda EHF Kupa selejtezőjének 2. fordulójában.

Kemma.hu

Magabiztos, kilencgólos győzelmet aratott szlovén ellenfelével szemben a Grundfos Tatabánya KC élvonalbeli férfi kézilabdacsapata, felkészülési mérkőzésen.

Fotó: Hagymási Bence/24 Óra

A kedden délelőtt Bécsben megtartott sorsoláson az is kiderült, hogy a Grundfos Tatabánya KC hazai pályán kezd, és Limburgban játssza a visszavágót, a Balatonfüredi KSE pedig az idegenbeli első meccs után hazai környezetben zárja a párharcot.

Fogalmazhatunk úgy, hogy aránylag kedvező a sorsolás, különösen, hogy tavaly francia topcsapattal hozta össze a sors(olás) Matics Vladan vezetőedző gárdáját. Persze a tíz éve alakult Lions sem lebecsülendő ellenfél, különösen, hogy a németalföldi férfi kézilabda is egyre inkább megmutatja erejét.

Az első mérkőzést a Földi Imre Sportcsarnokban rendezik november 18-án, vasárnap. A visszavágó Sittardban lesz, november 24-én, a 2000 férőhelyes Topsporthal Fitland XL arénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában