kézilabda

2018.08.18. 21:20

Hatgólos tatabányai vereség Győrben

A Grundfos Tatabánya KC játékosai ezúttal a Telekom Veszprém csapatával mérkőztek meg. A meccs egy sérülés miatt nem a legjobban alakult a hazaiak számára.

Vá. T.

Grundfos

Férfi kézilabda felkészülési mérkőzés

Telekom Veszprém – Grundfos Tatabánya KC 26-20 (11-7)

Győr, 3500 néző.

Telekom Veszprém: Mikler – Manaskov, Toft Hansen 2, Tonnesen, Gajic 4, Nagy 1, Accambray, Strlek 5 (1), Terzic, Blagotinsek 1, Nenadic 2 (1), Mahé 1, Jamali 1, Mackovsek 6, Lékai 2, Ligetvári, Dörnyei 1.

Grundfos Tatabánya KC: Székely, Bartucz, Deményi – Bozovic 6, Pásztor, Vujovic 3 (1), Juhász 1, Rozner 1, Ilyés 1, Rosta 2, Grigoras 2 (1), Dénes, Schaffer 1, Fekete, Vrankovic 3.

Hétméteres: 3/2, ill. 2/2.

Kiállítás: 8 perc, ill. 4 perc.

A Grundfos Tatabánya KC több meghatározó, de egyben sérült embere (Vranjes, Sipos) nélkül vette fel a küzdelmet a bakonyaljaiakkal Győrben. Juhászék ennek ellenére jól tartották magukat, és ha nincs néhány gyermeteg hiba, akár még szorosabb meccset is játszhattak volna.

Sibalin Jakab, a Grundfos Tatabánya KC másodedzője: Remekül szolgálta a felkészülésünket a találkozó az erős veszprémiek ellen.

A csapat a következő edzőmeccsét pénteken 18 órától, a Budakalász otthonában játssza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában