szép volt!

2018.06.17. 09:11

Hatalmas az öröm: feljutott az NB III.-ba a Komárom (videó)

Kettős győzelemmel lépett tovább a székesfehérvári ellenfelén a Komárom, így feljutott a harmadosztályba. Solymos és Kenesei góljai hozták meg a sikert a csapatnak.

Herczeg István

Komárom VSE

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nagy összecsapás előtt állt szombatona Komárom VSE: a feljebbjutás volt a tét. Sikerrel vette a visszavágót is a Komárom Székesfehérváron. Emlékezhetünk, a múlt héten hazai pályán 2-0-ra tudott nyerni Bozsik Péter csapata, de a visszavágó még hátra volt. Szombaton aztán ezt is letudta a Komárom, méghozzá 2-1-es győzelemmel, ezzel pedig sikeresen feljutott az NB III.-ba.

A csapat legeredményesebb játékosai Solymos Zoltán és Kenesei Krisztián volt, mindketten 2-2 góllal járultak hozzá az osztályozón a feljutáshoz. A Komárom jövőre olyan csapatokkal csaphat össze a harmadosztályban, mint a friss feljutó Sárvár, az előző szezont ezüstérmese, az Ajka, a Pápa, és a budapesti csapat közül több is a Nyugati-csoportba kerülhet.

Így örültek a játékosok a győzelemnek

Ikarus-Maroshegy-Komárom VSE 1-2 (0-2)

Székesfehérvár, vezette: Csonka B. (Antal P., Kormányos II. G., Szvetnyik B.)

Ikarus: Matócza – Hart (Szente, 46.), Horváth Zs., Jámbor, Dopuda (Varga, 74.), Tóth, Bencze, Klémán (Kovács, 81.), Andróczi, Farkas, Pongrácz. Vezetőedző: Gelencsér Tibor.

Komárom: Rigó – Módi, Kovács, Szalai (Kiss, 59.), Schiller, Végh T. (Szabó, 79.), Musitz, Solymos, Katona, Kenesei, Végh B. (Molnár, 81.). Vezetőedző: Bozsik Péter.

Gólszerzők: Bencze (56.), illetve Solymos (9.), Kenesei (33.)

További feljutók: Sárvár, Sajóbábony, Nagykanizsa, Eger, Kecskemét, Taksony, Sényő, Méhkerék.

(Borítókép: Komárom Városi Sportegyesület)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában