RITMIKUS GIMNASZTIKA

2018.04.19. 07:28

Megmutatták a mozgás szépségét Komáromban

Első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal rendezték meg a Fouetté Kupát.

Nagy T.

Első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal rendezték meg a Fouetté Kupát.

Fotó: Nagy Tamás/24 Óra

Első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal rendezték meg Komáromban az elmúlt hétvégén a Fouetté Kupát, melyen több mint kétszáz tornász vett részt.

A megmérettetésre Budapestről és vonzáskörzetéből, Komlóról és Szombathelyről is érkeztek csapatok a városi sportcsarnokba.

– A visszajelzések alapján nagyon jó hangulatú kupa volt – mondta Závoczky Georgina. A szervező hozzátette: az egyik edző azt is megjegyezte, hogy külön öröm volt olyan helyen versenyezni, ahol nem feltétlenül a házigazda tornászai nyernek. – Sajnos ez sok mindent elárul a sportágunkról – emelte ki Závoczky Georgina, akinek munkáját most is Polgárné Ónodi Mónika és Polgár Cintia segítette.

Kategóriánként az első helyezettek kupát vehettek át a versenyt követően. Szabadidősport I. kategóriában Boros Edina, Szilasi Dorka, Megyeri Virág, Horváth Orsolya, valamint Spányik Lili legjobb előadói különdíjat vehetett át. Versenysport III. kategóriában pedig Révész Janka, Berek Ida, Váradi Emma, Szentpáli Lilla és Nagy Eszter részesült serleg díjazásban.

A többi versenyző sem tért haza üres kézzel, hiszen érmet, oklevelet és hímzett törölközőt kaptak ajándékba. Emellett a versenyt követően a hazai egyesület megvendégelte a részt vevő tornászokat és családtagjaikat is. A szervezők hálásak és ezúton is köszönik a szülők segítségét, akik nagyban hozzájárultak a hazai verseny sikeres megrendezéséhez.

Címkék#Komárom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában