időjárás

2018.03.18. 14:09

Elmaradtak a focimeccsek a hó és az eső miatt

Összesen hét másodosztályú labdarúgó-mérkőzés, köztük a Dorogi FC-é is elmaradt a hétvégén a havazás miatt. A megyei bajnokságban sem jártak jobban.

Vá. T.

Dorogi FC

Forrás: Dorogi FC

Schindler Szabolcs együttese a Soroksárral játszott volna vasárnap délután, ám a kétnapos esőzés és az éjszakai havazás következtében a pálya talaja tocsogott a víztől és azt 6 centi vastag hótakaró borította.

A vonalazást ugyan elkészítették, de a hó géppel való letolása nem volt lehetséges. Az egyik legkritikusabb helyzet Nyíregyházán alakult ki, ahová a Kazincbarcika látogatott volna, ám a nyíregyházi stadiont teljesen belepte a hó, a szél miatt helyenként 30-50 centi magas hótakaró alakult ki.

A dorogi találkozón kívül tehát nem rendezték meg a Cegléd-ZTE, a Vác-Mosonmagyaróvár, a Szolnok-Sopron, a Budaörs-Szeged, a Nyíregyháza-Kazincbarcika és a Csákvár-Kisvárda mérkőzést sem. Az elmaradt meccseket egységesen április 25-én, szerdán pótolják. A csapatoknak így felettébb sűrű lesz a menetrendjük, hiszen mint ismert, két hete is el kellett halasztani számos összecsapást, így a Dorogét is, ugyancsak a hó miatt.

Nem volt jobb a helyzet a megyei labdarúgó-bajnokságokban sem. A Komárom-Esztergom megyei első- másod- és harmadosztályban is el kellett halasztani a mérkőzések nagy részét a havazás és az emiatt használhatatlanná vált pályák miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában