videók

2017.11.19. 16:42

Rég nem látott játékkal szereztek győzelmet a kézilabda Kék Tigrisei

Kemény meccsen van túl a Grundfos Tatabánya KC a francia Chambery Savoie ellen. Az EHF kupamérkőzés végül 25-24-gyel a hazaiak győzelmével zárult.

kemma.hu

Elképesztő játékot, fantasztikus gólokat láthattunk

Fotó: Hagymási Bence

EHF kupamérkőzés, Grundfos Tatabánya KC – Chambery Savoie Mont Blanc Handball: 25-24

Nagyon erősen kezdtek a tatabányaiak, a hetedik percben már 3-0-ra vezettek a francia Chambery játékosai ellen, de a kiharcolt előnyt néhány támadási hiba miatt – amit a francia élcsapat könyörtelenül kihasznált –, elvesztették.

Ekkor Matics, a tatabányaiak edzője időt kért, ami jótt tett a csapatnak, és sikerült újra átvenniük a vezetést. A szurkolók elképesztő energiával, fáradhatatlanul biztatták a hazaiakat. Végül az első félidő állása Grundfos TKC – Chambery: 12-11 volt.

A hazai szurkolók szétszedték a stadiont

A második félidőt ugyanolyan jól kezdték a hazaiak, mint az elsőt, és néhány perc alatt ismét 3 gólos előnyre tettek szert a Kék Tigrisek. Gyakorlatilag az egész mérkőzésen fej-fej mellett haladt a két csapat, egyik sem tudott meggyőző mezőnyfölényt kiharcolni, éppen ezért lett ennyire izgalmas és szoros a végjáték is, amelyből a hazaiak jöttek ki győztesen, bizonyítva, hogy egy „kis csapat” is legyőzhet egy nagyot.

Matics Vladan mester a meccs összefoglalójában elmondta, hogy egy nagyon erős csapatot kaptak a franciák személyében, és a legtöbb pályán látott hiba főleg a fiatal játékosainak a tapasztalatlanságából adódott. Bízik benne, hogy idővel még jobban összecsiszolódik a csapat, és meg tudják mutatni, mire képesek még.

Legjobb lövők: Vojovic 8, Bozovics 6, Traore 6, Marescot 5.

További részletek a hétfői 24 Órában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában