foci

2018.07.12. 16:38

Újabb felkészülési meccset húzott be a Dorogi FC

Zsinórban harmadik felkészülési mérkőzésüket is sikeresen vívták meg a dorogi labdarúgók, akik masszív támadójátékkal és tökéletes védekezéssel győzték le a BKV Előre SC csapatát.

W. P.

Zsinórban harmadik felkészülési mérkőzésüket is sikeresen vívták meg a dorogi labdarúgók

Fotó: Walczer Patrik/24 Óra

A kezdőcsapatban nagy visszatérőt találtunk Vajda Gellért személyében, aki több hónapos kihagyás után játszott újra a csapatban. Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ellenfél hálója a dorogi Nagy István révén már a második percben megrezzent, így viszonylag hamar hátrányba került a BKV Előre. A játékos a 30. percben tovább növelte a Dorog előnyét, így 2-0-s előnnyel vonulhattak az öltözőbe a félidőben.

A szakadó esőben is magabiztosan játszó Dorog a szünetben szinte az egész csapatot lecserélte: pályára lépett Sitku Illés is, aki ismét feljavította a csapat támadójátékát. Ezúttal gólt nem szerzett, azonban remek passzokkal, védekezéssel vette ki a részét a sikerből.

Az 50. percben büntetőhöz jutott a Dorog, amelyet Mészáros Áron magabiztosan, a kapu bal alsó sarkába gurított labdával értékesített.

A végeredmény a harmadik találattal megszületett, ugyanis a hátralévő negyven percben már nem született gól.

A Dorogi FC szombaton az első osztályú Paksi FC ellen idegenben lép pályára. A játékosok nem fogják félvállról venni az összecsapást és magabiztosan hajtanak a negyedik győzelemért is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában