NB II.

2017.12.10. 17:10

Gól nélküli döntetlennel zárt a Dorog

A Schindler-legénység 7-7 győzelemmel, döntetlennel és vereséggel térhet téli pihenőre.

Vá. T.

Labdarúgó NB II., 21. forduló

Budafoki MTE – Dorogi FC 0-0

Budafok, 400 néző, vezette: Csonka B. (Kormányos II. G., Szvetnyik B.)

Budafoki MTE: Somogyi – Margitics, Vég (Kovács, 67.), Ihrig-Farkas, Vass, Filkor (Vasiljevics, 82.), Kerekes (Kercsó, 82.), Kirják, Khiesz, Nagy, Csizmadia. Vezetőedző: Tóth Bálint.

Dorogi FC: Vajda D. – Németh, Mészáros, Berkó, Szedlár, Vígh (Simon, 65.), Csató, Bora, Szalai, Lénárt, Faragó. Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

Sárga lap: Filkor (36.), Vass (60.), illetve Németh (36.), Szalai (48.)

Az év utolsó mérkőzésére készültek a dorogiak, méghozzá a kiesőjelölt Budafok otthonában. A Schindler-legénység az évzárón azonban – tán a nehéz talajú pálya miatt is – nem igazán tudta megmutatni, hogy milyen teljesítményre képes.

Tóth Csaba, a Dorogi FC sportigazgatója: Gyengén teljesítettünk, ennek fényében meg kell becsülni az egy pontot. Játékunk erőteljesen szezon végi volt.

Schindler Szabolcs csapata ettől függetlenül nem zárt rossz őszt, hiszen a kezdeti nehézségek után 7 győzelmet, 7 döntetlent és ugyancsak 7 vereséget tud felmutatni, amivel a 12. helyen várhatja a tavaszi folytatást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában