kézilabda

2018.09.19. 19:30

Nagy győzelemmel kezdték a szezont a dorogi kézisek

27-23-as győzelemmel zárt Dorogi ESE a Szombathelyi Haladással szemben. A mérkőzést kemény felkészülési időszak előzte meg.

W. P.

Fotó: Dallos István/ 24 Óra

Kilenc héten át tartó kemény felkészülési időszak, rengeteg edzőmérkőzés a hátuk mögött, és a sikeresen megvívott Magyar Kupa találkozó után bizakodva várták a kézilabdázók a bajnoki kezdősípszót. Az első hazai találatot egy pazar indítást követően a hosszú évek után hazatérő Kaposvári Anita szerezte, majd a továbbiakban 5-5-ös állásig felváltva estek a gólok, ide-oda.

A védekezés remekül működött, majd tizenkilenc perc után öt góllal vezetett a Dorog. A szünet után még nagyobb nyomást helyeztek a vendégekre a hazaiak, amelynek köszönhetően a megzavarodott ellenfél nem tudta kihasználni a lehetőségeit. Az utolsó nyolc percben ugyan négy gólt is szereztek a Vas megyeiek, de a hazai győzelem még így sem forgott veszélyben.

Bona Gergő: – Különböző érzések kavarognak az emberben, ha beteljesülnek az álmai. A továbbiakban is keményen dolgozunk azért, hogy a találkozók végén elégedetten jöhessünk le a pályáról. Köszönjük mindazoknak, akik segítették felkészülésünket és a munkánkat, csak így tovább!

Női Kézilabda NB I/B., Nyugati csoport, 1. Forduló

Dorogi ESE-Szombathelyi Haladás 27-23 (16-11)

Tata, Eötvös József Gimnázium Sportcsarnok, 250 néző, vezette: Kovács K., Tóth J.

Dorog: Stadler– Imrei 2, Kemenczik 3, Kaposvári A. 3, Takács 3, Szabó 5, Forgács K. 6. Csere: Mátyás – Kosik 4, Forgács V. 1, Előd, Turák, Molnár, Tolvaj G., Markos, Tolvaj D. Edző: Bona Gergő

 

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában