a bajnokesélyes ellen

2017.08.19. 07:46

Bravúrra készül a Dorog a százszázalékos Nyíregyháza ellen

Nehéz találkozó előtt áll a Dorog a labdarúgó-­NB II. 4. fordulójában: Schindler Szabolcs csapata az eddigi összes mérkőzését megnyerő Nyíregyházát fogadja.

Várvizi Tamás

Schindler Szabolcs együttese bravúrra készül a százszázalékos Nyíregyháza ellen

Labdarúgó-NB II., 4. forduló

Dorogi FC–Nyíregyháza Spartacus FC

Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion, szombat, 17.30 óra.

Túlzás lenne azt állítani, hogy jól kezdte a Dorogi FC a bajnokságot: a Szolnok elleni döntetlent (2-2) egy Budafok elleni vereség követte (0-2), a legutóbbi fordulóban pedig megosztoztak a pontokon a Budaörssel (2-2). Jelenleg a 18. helyen állnak a tabellán, két ponttal.

Majdnem mindenki hadra fogható

A dorogiaknál a Budafok ellen megsérülő Tomas Lénárt továbbra sem hadra fogható, a középpályást meg is műtötték. Szalai eltiltását tölti, a többiek egészségesek, és pályára léphetnek. Tóth Csaba másodedző arról is beszélt: elképzelhető, hogy néhány olyan futballista is szerephez jut majd ma este, akik eddig nem kaptak bizonyítási lehetőséget.

A Nyíregyháza ellenben – a mezőnyben egyedüliként – valamennyi eddigi mérkőzését megnyerte, ezzel természetesen listavezető. 2-0-ra hozta a Budafok elleni idegenbeli meccset, majd otthon gyűjtötte be a három pontot a Budaörs ellen (4-2), legutóbb pedig simán, 3-0-ra diadalmaskodott a Gyirmót otthonában. A játékoskeretükben hemzsegnek az ismert és komoly élvonalbeli múlttal rendelkező futballisták, elég csak Bajzát Pétert, Forró Gyulát, Jova Leventét, Rezes Lászlót, Szokol Zsoltot és persze Rudolf Gergelyt említeni.

További részletek a szombati 24 Órában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában