csak a foci

2018.06.15. 15:36

Bozsik Péter világbajnoki tippjei a vb-ről

Bozsik Péter, egykori szövetségi kapitány, a Komárom VSE vezetőedzője hírportálunk állandó szakértőjeként adja le tippjeit a világbajnokság mérkőzéseire.

H. I.

Az NB III-as reményekkel bíró Komáromi VSE vezetőedzője, Bozsik Péter a Maroshegy-Ikarus mentális felkészültségét dicsérte az NB III.-as osztályozó kapcsán.

Forrás: MW

Egyiptom–Uruguay: Uruguay a csoport esélyese, viszont Egyiptom harcban lesz a második helyért a házigazda oroszokkal egyetemben. Mindenképpen éles meccs lesz, sok múlik az egyiptomi Szalah egészségi állapotán. A dél-amerikaiknál több az egyéniség, be is húzzák a meccset, de nem lesz egyszerű számukra.

Irán–Marokkó: sok mindenről nem fog dönteni ez a találkozó, maximum a harmadik helyről. Ha most nem nyernek ezek a csapatok, akkor soha, már ami ezt a világbajnokságot illeti. Ezáltal kikerekedhet egy jó meccs, de benne van a pakliban az is, hogy „túlvédekezik”. Az irániak szövetségi kapitánya, Carlos Queiroz óriási rutinnal bír, hiszen többek között a portugál válogatottat is irányította, de Marokkónál azért vannak klasszisok, elég csak Benatiára gondolni, aki a Juventus alapembere. Tippem szerint Marokkó nyeri ezt az összecsapást.

Portugália–Spanyolország: én a spanyolokat a végső győzelemre is esélyesnek éreztem, de az események miatt nincsenek könnyű helyzetben. A portugálok masszív játékkal nyertek Eb-t, most is hasonlóan jó védekezéssel és kontrajátékkal, valamint Ronaldo gyorsaságával arathatnak sikert. Kíváncsi vagyok, hogy a spanyolokban mennyire hagy nyomot a szövetségi kapitány menesztése, de ha átlendülnek rajta, nyerhetnek is. Ezen a meccsen szerintem döntetlenre végeznek a csapatok, ami a továbbjutásukat nem fogja befolyásolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában