plank

2018.03.17. 20:42

Bemutatjuk Tatabánya legkeményebb nőjét

A férfiakat is legyőzte a szombati plank-versenyen Anduk Mariann, miután egy kemény edzést már végigcsinált.

Kemma.hu

Tatabánya legkeményebb nője Anduk Marianna

Fotó: Szűr Annamária/24 Óra

Rengetegen vettek részt a tatabányai Cutler Pulzus Fitness nyílt napján, ahol többek között Kathi Béla testépítő, Katus Attila személyi edző, életmód-tanácsadó és Salamon Dia világbajnok fitness-modell tartott edzést szombaton. Az egész napos Fitt Day egyik hőse mindenképpen Anduk Marianna volt, aki plankben a férfiaknak is megmutatta, milyen kemény lehet egy nő.

Kuti Ádám cross-fit edzése sem volt már piskóta, a résztvevőket keményen meghajtotta a tréner, a java azonban még csak ezután jött. Igazi versenyhelyzet alakult ki, amikor plankelni hívták az edzőterem vendégeit. Tizen döntöttek úgy, hogy megméretik magukat, és igyekeznek minél tovább megtartani magukat alkarokon és a lábaikon támaszkodva, miközben törzsünket, hasunkat befeszítjük, és igyekszünk minél egyenesebben tartani.

A verseny győztese egyértelműen a tatabányai Anduk Marianna lett, aki mellől előbb a hölgyek „estek ki”, aztán az utolsó 2-3 percben már csak két fiatalemberrel, meg az idővel harcolt. A hölgy, akinek saját bevallása szerint a rekordja eddig kilenc perc volt, jóval több, mint 11 percig bírta, miközben a kemény izommunkától már remegő férfiak szó szerint a padlóra kerültek mellett.

Marianna az edzőterem két tulajdonosától, Jenei Csabából és Attilától ajándékcsomagot is átvehetett az igazán nagyszerű győzelem után, és bizony még mindig volt ereje viccelődni, mosolyogni.

A két tulajdonos és Marianna a plank-verseny után
Fotós: Szűr Annamária/24 Óra

 

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában