kajakpóló

2018.07.15. 11:05

Bajnokok lettek az oroszlányi Vidrák  

Az oroszlányi VÉRT SE kajakpóló szakosztálya országos bajnokságon vett részt Nagymaroson.

K. A.

Nagymaroson a bajnoki címért tizenkét csapat küzdött három kategóriában, mégpedig gyermek, U21 és felnőtt korosztályban. A verseny tulajdonképpen nemzetközi kajakpólótorna is volt egyben, hiszen lengyel sportolók is részt vettek a megmérettetésen.

Ugyan összevonva rendezték a nemzetközi és a magyar bajnoki találkozókat, de a végeredményt külön-külön hirdették ki. Az érmek többségét a házigazda Nagymaros csapatai nyerték, de a felnőtt magyar bajnoki cím Oroszlányba került a Vidra1 csapatának köszönhetően.

Tímár István, a Vidra SE vezetőedzője elégedett volt versenyzőinek, pólósainak teljesítményével. Sajnálatosnak nevezte viszont, hogy kevés csapat vett részt a látványos, kiélezett küzdelmeket sem nélkülöző versenyen. A Vidrák számára azonban a nagymarosi bajnokság megnyerése után sincs pihenés, ugyanis a bajnoki cím megszerzésének köszönhetően részt vehetnek az udinei nemzetközi tornán, ahol az oroszlányiak mellett a Nagymaros pólósai is hazánk képviseletében küzdenek majd az érmekért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában