asztalitenisz

2017.07.21. 10:19

Az ifjú Kovács Milán lett a bajnok

A tatabányai Kodály Zoltán Általános Iskolában rendezték az első félév utolsó amatőr, nem igazolt játékosok számára kiírt versenyét.

kemma.hu

A lebonyolítás szerint először a négyes csoportok körmérkőzéseit játszották le, ezt követően a csoportok első három helyezettjei kerültek a főtáblára, ahonnan már egyenes kieséses szisztémában folytatódott a verseny.

Némi meglepetésre a fiatal Kovács Milán helyenként kiváló játékkal végzett az élen nála idősebb, tapasztaltabb játékosok előtt. A csoportharmadikok és a főtáblán az első körben kiesők a vigaszágon folytatták a küzdelmeket, ahol az első helyet Hofmann Péter szerezte meg az örökifjú Balázs Ibolya előtt. A harmadik-negyedik helyen a rutinos Hérics József és Cserhalmi István végzett. A serdülő fiú egyest Triebl Gergely fölényesen nyerte a fiatal Becker Balázs előtt, míg a harmadik helyen a mindössze tíz- éves Hofmann Tímea végzett. Az újonc fiú egyesben Hofmann Tímea magabiztos játékkal győzött a még fiatalabb Pásztor Balázs előtt. Ezzel a versennyel a tavaszi idény befejeződött, az őszi szeptember 5-én kezdődik.

Városi egyéni bajnokság, eredmények: férfi egyes: 1. Kovács Milán, 2. Patonyi Ferenc, 3. Fecskés Zoltán, 4. Bogyó László, 5. Demény Zsolt, 6. Jávorszky Csaba, 7. Triebl Ferenc, 8. Balázs Ibolya; férfi egyes vigaszág: 1. Hofmann Péter, 2. Balázs Ibolya, 3. Hérics József, 4. Cserhalmi István, 5. Szénási Gergely, 6. Kőrösi Bence, 7. Triebl Gergely, 8. Tasche René; serdülő fiú egyes: 1. Triebl Gergely, 2. Becker Balázs, 3. Hofmann Tímea, 4. Jeszenszky Ádám, 5. Pásztor Balázs, 6. Szabó Dániel; újonc fiú egyes: 1. Hofmann Tímea, 2. Pásztor Balázs, 3. Jeszenszky Ádám, 4. Szabó Dániel, 5. Rózsás Kornél, 6. Kovács Lilla. K. A.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában