gratulálunk!

2017.10.20. 20:00

Gyönyörű, fiatal és a színpadra termett: a tatabányai fitneszmodell legújabb sikerei

A 22 éves Majlinger Nóra ezúttal Szlovákiában bizonyított, ahol két kategóriában is első helyen végzett, szombaton pedig Tatabányán lép színpadra.

Sz. Sz.

Majlinger Nóráról már olvashattak oldalunkon, hiszen a fiatal lány élete első fitnesz versenyén, a Tatabányán megrendezett májusi V. INBA Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokságon  a nők között abszolút bajnok lett, ráadásul a bikini junior kategóriában is a döntőben végzett.

A fiatal fitneszversenyző nemrég a Grand Prix Slovakián nyűgözte le a bírákat, ahol junior fitness bikini és open fitness bikini kategóriákban is megszerezte az aranyat. Nóra elmondta, hogy három hónapot készült a versenyre, és nagyon büszke az elért eredményekre, úgy érzi, sikerült fejlődnie a tavaszi formához képest.

Nóra sokat tett a sikerért

Nóra következő megmérettetése október 21-én Tatabányán lesz, így a szlovákiai verseny után sem lazít, hanem keményen készül a szombati színpadra lépésre. Azt azért elárulta, hogy a győzelmet ő is megünnepelte, mégpedig egy finom vacsorával.

„Egy jó főételt már nagyon kívántam, és azért még másnap is lazábbra vettem az evést – de persze nem kell semmi zsírosra gondolni!”– mesélte nevetve a bajnok.

A céltudatos lány a felkészülés és a versenyzés melett az edzői tanulmányait sem hanyagolja el, így hamarosan nemcsak saját, de mások alakját ás jövőjét is formálhatja, addig pedig a versenyeken bizonyítja, hogy kellő kitartással mindent el lehet érni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában