súlyos siker

2017.08.21. 15:18

A Fekete-fiúk nyerték a Visegrádi Négyek csatáját

Az ifj. Fekete László és Fekete Miklós alkotta magyar páros diadalmaskodott a hétvégén Oroszlányban megrendezett „Visegrádi Négyek” erősember-versenyen.

kemma.hu

A Fekete-fiúk szállították a hazai győzelmet

Forrás: oroszlany.hu

Óriási sikere volt a közelmúltban a Majkon lévő Bányászati Múzeumban megtartott látványos, izgalmas sporteseménynek. Az önkormányzat által támogatott „Visegrádi Négyek” erős emberek versenyén cseh, szlovák, lengyel és magyar páros indult. Hazánkat az esemény szervezőjének, Fekete Lászlónak a fiai képviselték, akik óriási, mondhatni „ súlyos teljesítménnyel” meg is nyerték a versenyt.

Már az első feladat után élre álltak a Fekete fivérek, ugyanis csak nekik sikerült a kétszáz kilós kőgolyót átemelni az akadályon a több száz fős közönség lelkes biztatása mellett.

Sajnálatos baleset is történt, a szlovák páros egyik versenyzője az 555 kilós gumikerék emelése illetve sikertelen átfordítása közben megsérült.

Borítókép: oroszlany.hu

Címkék#oroszlány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában