Atlétika

2024.07.06. 11:43

Rózsahegyi Bori már készül a következő nagy eseményekre

A fiatal, tehetséges Rózsahegyi Bori komoly szinten készül az U18-as Eb-re és az U20-as vb-re. A TSC-Geotech atlétája sérüléséből tért vissza, már most kiemelkedően képes teljesíteni.

Kemma.hu

Komolyan készül Rózsahegyi Bori az atlétikai 18-as Európa-bajnokságra és az U20-as világbajnokságra. A fiatal TSC-Geotech sportoló május végén szenvedett bokasérülést, majd június 20-án állt be ismét edzeni, ami effektíven működött, hiszen fokozatosan javuló tendenciát mutatott.

Rózsahegyi Bori
Rózsahegyi Bori újból komoly edzésben a sérülése után
Forrás: utanpotlassport.hu

Bori a jelenlegi formájában már kimagasló teljesítményre képes. Tarsi Zoltán, a TSC atlétikai szakosztályának és Henyecz László, Rózsahegyi Bori edzője elégedett  a tehetséges atlétával, ami azt jelenti, hogy megvan az esély arra, hogy a 17 éves talentum részt vegyen a  a Besztercebányán rendezendő U18 Európa-bajnokságon.

–  Azon vagyunk, hogy a 2024-re tervezett  eredmények megvalósulhassanak: az U18 EB-n, Besztercebányán, valamint az U20 VB-n, Peruban. 
Úgy tűnik, Bori lába meggyógyult a sérülés után, így remélhetőleg elindulhatunk július 20-án az U18 Európa-bajnokságon. Ezt a következő napok alakulása mutatja meg majd.Az indulásról Borival közösen döntünk majd, így felelőtlen döntést nem hozunk – nyilatkozta Henyecz László.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában