Basketball Clinic

2024.07.05. 13:04

Kosárklasszisokkal találkozott Belgrádban az esztergomi edző

Újból megrendezték a hagyományos kosárlabda-eseményt. Kövér Martin, az esztergomiak U18-as edzője is megjelent a rendezvényen.

Kemma.hu

Június 29-én és 30-án rendezték a belgrádi „Basketball Clinic”-et, a legendás Aleksandar Nikolić csarnokban. Az esemény nagy történelemre tekint vissza, már 20 éve rendezik meg. Az idei rendezvényen az EKE is képviseltette magát: Kövér Martin, az egyesület U18-as csapatának az edzője is jelen volt a helyszínen, mint hallgató. 

Steve Clifford (balra) a Charlotte Hornets NBA-csapat tanácsadója (2022 és 2024 között a vezetőedzője) és Kövér Martin, az esztergomiak U18-as edzője
Steve Clifford (balra) a Charlotte Hornets NBA csapat tanácsadója (2022 és 2024 között a vezetőedzője) és Kövér Martin, az esztergomiak U18-as edzője
Forrás: Esztergomi Kosárlabda/Facebook

Óriási nevű, legendás edzők tették tiszteletüket az alkalmon. Megjelent Tuomas Iisalo, aki a Paris Basketball csapatával idén megnyerte az EuroCup-ot. Kint volt Chus Mateo is, aki a tavalyi idényen Euroligát nyert a Real Madrid együttesével és Steve Clifford, aki több NBA csapatnál is dolgozott már.

Az esztergomi egyesület beszámolója szerint sok új ötlettel és tapasztalattal gazdagodott, amiket a következő idényben próbál valamilyen szinten beépíteni az U18-asok játékába.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában