Tatai pingpong-siker

2024.07.04. 16:50

Bajnok a tatai NBI-es csapat, Bencsik János köszöntötte a játékosokat

A TAC asztalitenisz-szakosztályának NB I-es bajnokcsapatát és az NB II-es ezüstérmes csapatát ünnepelték. Bencsik János, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője a csapat termében köszöntötte a csapatokat.

Kemma.hu

A Tatai Atlétikai Club asztalitenisz-szakosztályának NB I-es bajnokcsapatát és az NB II-es ezüstérmes csapatát ünnepelték kedden Tatán. Bencsik János (Fidesz-KDNP) a térség országgyűlési képviselője a csapat termében köszöntötte a teljes szezon során kiváló eredményeket elérő csapatokat.

A Tatai Atlétikai Club bajnokcsapatát köszöntették
A Tatai Atlétikai Club NBI-es asztalitenisz-bajnokcsapatát köszöntette Bencsik János országgyűlési képviselő 
Forrás: Bencsik János /Facebook

Két TAC-os csapat is kiemelkedően teljesített

Az első számú tatai asztalitenisz-csapat tizennyolc mérkőzéséből tizenhetet megnyert az NB I-ben, kiváló mérlegével fölényesen megnyerte a divízió nyugati csoportjának küzdelmét. A sikerben Bak Imre, Béres Szabolcs, Daru Zsolt és Epinger Márton vállalt oroszlánszerepet, melyet a feljátszó Adamik Csenge, Simon Ferenc és Varga Bence erősített.

Az NBI-es aranyérmes asztalitenisz-csapat díja
Az NBI-es aranyérmes asztalitenisz-csapat díja
Forrás: Bencsik János /Facebook

Az eseményen az ezüstérmes NB II-es tatai csapatot is köszöntötték. A divízió északnyugati csoportjában Adamik Csenge, Barassó Máté, Nagy Balázs, Simon Ferenc, Pattantyús Petra és Varga Bence lépett asztalhoz az elmúlt idényben.

Az NBII-es tatai asztalitenisz-csapat díja
Az NBII-es tatai asztalitenisz-csapat díja
Forrás: Bencsik János /Facebook

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában