Ünnepség

2024.07.03. 18:06

Ünnepi megemlékezést tartottak a BSE 100. évfordulójának alkalmából

Nagy évfordulót ünnepel idén a BSE. A történelmi év révén egy ünnepség keretében emlékeztek a legendás pillanatokról.

Kemma.hu

A BSE 100. évfordulójának alkalmából egy ünnepi megemlékezést tartottak a Bábolnai Szabadidőközpontban, június 28-án. Az eseményen megjelent dr. Kancz Csaba főispán, Khéner László, a vármegyei labdarúgó szövetség elnöke, dr. Horváth Klára Bábolna polgármestere, Zsidi Sándor alpolgármester és a Bábolnai Sport Egyesület ügyvezetője, Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke és a város képviselő-testületének tagjai. 

Mindemellett az egykori- és jelenlegi sportolók is meghívást kaptak a rendezvényre, illetve a sportvezetőket és a Bábolna sportját segítő civileket is.

– Álljon ez emlékül azokért, akik eddig voltak, és mutassa a jövőt azoknak, akik majd ezután sportolnak Bábolnán – ezen szavakat kísérve adta át Popovics Görgy Zsidi Sándornak a nagy trófeát. 

A kupa átadása
A kupa átadása
Forrás: Komárom-Esztergom Vármegye Önkormányzata/Facebook

A továbbiakban került sor a kitüntető címek átadására.

Bábolna Városáért kitüntetésben részesült:

  • Ollé István, a labdarúgócsapat egykori játékosa és edzője
  • Ornyos Ferenc, a labdarúgó szakosztály vezetője
  • Skuba István, a teke szakosztály vezetője.

Jibuleiumi év

A speciális esztendő révén számos sportrendezvényt rendeztek január elejétől június végéig, utóbbi időpontba a csúcsesemények kerültek.

https://www.facebook.com/komarom.esztergom.varmegye/posts/pfbid0kja62NVokWL99ukS7E83ZD45XWGQ4YrWqNA8FA3NrmhC8EemJWgSznXnM8CLo8xWl

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában