Stadion

2024.06.10. 09:02

Kiderült, hol lesznek a KFC Komárom hazai meccsei az élvonalban

Bár jól haladnak a munkálatok, mégsem készül el időben az új észak-komáromi stadion. Emiatt a nemrég élvonalba jutó KFC Komáromnak ideiglenes új otthont kellett találnia a hazai bajnoki meccsekre.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk korábban, május elején történelmet írt az észak-komáromi KFC Komárom, miután a felnőtt férficsapat bebiztosította bajnoki címét a szlovák labdarúgó másodosztályban, és története során először vívta ki az élvonalbeli szereplés jogát. Az első ligás szerepléshez új stadion is dukál, amely már egy jó ideje készül. Egy ideig úgy tűnt, hogy időben elkészülhet a létesítmény, azonban nemrég akadályokba ütköztek a munkálatok, így megoldást kellett találni.

A komáromi futballklub több képviselőjét is megszólította az ujszo.com ezzel kapcsolatban, Baráth György, a klub elnöke pedig elárulta, hogy az új stadion elkészülésééig hol lép majd pályára a csapat.

Szereplésünk mindenkit meglepett, engem is. A komáromi régió futballklubjai és Dél-Komárom sokat segítettek nekünk a bajnokikra való felkészülés során, amiért nagyon hálásak vagyunk. Dicséretet érdemelnek a fiúk, akiket a szorgalom, a kiváló állóképesség, a rendkívüli akarat és alázat jellemzett. Közben 80 éves lettem, ami a legnagyobb ajándék, és a Niké Ligába jutás életem legnagyobb élménye.

árulta el a klubelnök, aki hozzátette, hogy a stadionépítés előre nem látható okokból kisebb csúszásba került, de a kivitelezők szerint év végéig befejeződik az építkezés. Az első élvonalbeli, hazai mérkőzéseiket így Aranyosmaróton (Zlaté Moravce) fogják játszani. Az aranyosmaróti csapat a 2023/24-es szezont a szlovák élvonal utolsó helyén zárta és a következő idényt a másodosztályban kezdi.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában