Versenyeztek

2023.08.31. 08:00

Háromszázan futottak a hőségben a koppánymonostori Fenyvesben

Immár huszonhatodik alkalommal rendezték meg Koppánymonostoron a Fenyves-futás elnevezésű versenyt.

Kemma.hu

Csaknem háromszázan álltak rajthoz az idei versenyen

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Csaknem háromszázan neveztek ezúttal a megmérettetésre, 3,2 és 13,2 kilométeres távon lehetett indulni. A versenyen külön futamot rendeztek az óvodásoknak is, amelyen mintegy negyven apróság vett részt.

Horváth György, a Komárom Európa Futóegyesület vezetőségi tagja arról beszélt, a Fenyves-futás nem csupán a városban, hanem országszerte is ismert, hiszen hazánk több pontjáról is érkeztek versenyzők. A futóknak a nagy hőséggel is meg kellett birkózniuk.

Eredmények: 3,2 kilométeres táv, nők: 1. Puha Réka, 2. Horváth Csilla, 3. Laposa Kitti. Férfiak: 1. Csáki Attila, 2. Bigun Martin, 3. Czibor Csaba. 13,2 kilométeres táv, nők: 1. Bata Lívia, 2. Horváth Csilla, 3. Koncz Andrea. Férfiak: 1. Dombi Tamás, 2. Barsi Zsolt, 3. Mészáros Viktor.

A győztesnek járó érmeket dr. Molnár Attila polgármester és Czita János alpolgármester adták át. A program gulyáspartival és tombolahúzással zárult.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában