NB III

2023.08.18. 15:00

Abszurd: elmarad a meccs, mert túl sok néző lenne rá kíváncsi

A Komáromtól elveszenvedett vereséget nem tudja egyből kijavítani a Sopron.

Kemma.hu

A Sopron (pirosban) kikapott a Komáromtól az előző hétvégén, de most nem játszhat

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

A labdarúgás ismét tudott újdonsággal szolgálni. Olyat már számtalanszor lehetett hallani, hogy érdeklődés hiányában elmaradt egy koncert vagy egy színházi előadás. Most az ellenkezője történt. Igaz, hogy labdarúgásról van szó…

Az NB III. Észak-Nyugati csoportjában (ahol az Opus Tigáz Tatabánya, a Dorogi FC és a Komárom VSE is szerepel) rendezték volna meg a Caola SC Sopron-Szombathelyi MÁV Haladás VSE meccset. Ezt azonban elhalasztják, miután a találkozóra túl sok néző ment volna ki, és a rendőrség nem tudta volna megfelelően biztosítani a helyszínt. 

"Biztonságtechnikai okok miatt elhalasztjuk a szombatra tervezett Haladás elleni bajnoki mérkőzésünket! Klubunk a mai napon értesült arról, hogy 500 vendégszurkoló érkezne szombaton, a kiírt időpontban. MLSZ előírásnak megfelelően azonnal értesítettük a hatóságokat, akik azonban az idő rövidsége, és a városban megrendezésre kerülő Soproni Piknik miatt nem tudnak elegendő létszámot biztosítani a mérkőzés biztonságos lebonyolításához, és kérték, hogy halasszuk el a mérkőzést. A Haladás ebben partner volt, amit köszönünk, így a mérkőzés új időpontja 08.23. szerda, 17:30." - írja a soproni klub közleménye.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában