Futball

2023.06.02. 19:59

Drukkerek, szevasztok!: szavazzatok és döntsétek el, ki legyen a megyei foci legjobbja!

Már több ezren szavaztak, de még nem dőlt el, hogy kik lesznek a megyei foci legjobbjai. Szavazásunk vasárnap reggel nyolcig tart.

Kemma.hu

Mint arról beszámoltunk, az MLSZ Komárom-Esztergom Vármegyei Igazgatósága az idén is a 24 Órával és a Kemma.hu-val választja ki a bajnoki év legjobb játékosait mennyei megyei különböző osztályaiból, valamint a női focisták közül. Méghozzá az olvasók, drukkerek segítségével! 

Szavazásunk május 24-én indult és június 4-én, reggel nyolc óráig tart, tehát most még van idő szavazókat toborozni kedvenceteknek, megosztani a fotóját a közösségi oldalakon, hogy a focis évzáró gálán ő kaphassa az elismerést. Voksra fel, szavazzatok az erre a célra kialakított felületünkön, hogy a kedvencetek lehessen a megyei foci legjobbja!

A jelöltek:

Megyei első osztály: Mann Patrik (Nyergesújfalu), Dávid Richárd (Koppánymonostor), Végh Dominik (Bábolna), Hauzer Martin (Tata), Tóth Lajos (Vértessomló)
Megyei másodosztály: Galba József (Lábatlan), Kucsera Tamás (Piliscsév), Rácz Richárd (Mocsa), Sugár Soma (Zsámbék II.), Zvér Dezső (Nagyigmánd)
Megyei harmadosztály: Gyüszi Levente (Császár-Ete II.), Jónás József (Csém), Kovács Henrik (Tardos), Péter Antal (Dunaalmás), Szabó Richárd (Bana), Tóth Ádám (Tatabányai Vasas)
Női foci: Gugg Noémi (Fortuna), Katona Vanda Laura (Almásfüzitő), Kelenföldi Petra Mirjam (Dorog), Kovács Fanni Éva (Tatabánya) és Majtán Luca (Környe)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában