Labdarúgás

2023.06.03. 17:30

Az NB III-ért küzdhet a Nyergesújfalu

A Salgótarján vendége lesz a Nyerges vasárnap, az osztályozó odavágóján.

Herczeg István

Ismét ünnepelhet a Nyergesújfalu?

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Osztályozó az NB III.-ba jutásért, 1. mérkőzés

Salgótarjáni BTC–Nyergesújfalu SE

Salgótarján, vasárnap, 17 óra.

Az év két legfontosabb mérkőzése vár a Nyergesújfalura, hiszen most lehet kiharcolni az NB III-ba jutást. A Nyergesnek nem volt szerencséje, hiszen nem került be azon két szerencsés csapat közé, amelynek nem kellett osztályozót játszania a feljutásért. A Salgótarján a Nógrád vármegyei első osztály bajnoka, méghozzá impresszív teljesítménnyel: 28-ból 25 meccset megnyert, mindössze egyet vesztett el a bajnokság során. A 124 lőtt, és 16 kapott gól sem azt jelzi, hogy gyengélkedne az együttes. 

Nyilvánvalóan a Nyergesújfalunak sincs oka szégyenkezni ebben a szezonban, hiszen a bajnokságban csak három vereségbe futott bele. Ettől függetlenül az oda-visszavágós párharc esélyese a Stécé, amely tavaly búcsúzott az NB III-tól, így célja az azonnali visszajutás. A klub egyébként nincs rossz formában, hiszen sorozatban 13 győzelemmel áll, bár a Nyergesújfalut sem kell félteni, hiszen a legutóbbi 12 bajnoki meccséből csak egy alkalommal játszott döntetlent, és azt is már akkor, amikor a bajnoki cím már zsebben volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában